2013 Legjobb horror játéka - Mert borzongani jó

Mike • 2014-01-29 21:57:46 • Rovat: Egyéb


Amennyi zombis játékot kaptunk a tavalyi évben, annyira kevés versenyző képviseltette magát a valódi horror műfajban, ezért a listára megannyi kisebb projekt is felkerülhetett. A végső ötösbe végül nemcsak olyan címek kerültek, amikkel élmény a borzongás, hanem pár gyengébb alkotás is, de hát ez van.



2013 Legjobb horror játéka - Mert borzongani jó (HD)



Amennyire jó és érdekes a Deadly Premonition: Director's Cut története és hangulata, annyira gyatra a megvalósítása, ráadásul nyugodtan emlegethetnénk a "hogyan ne csináljunk portot" címszó alatt. Ezzel szemben a Slender: The Arrival szinte sztori nélkül érkezett, cserébe viszont alaposan ránk hozta a parát, akárcsak az Outlast, amit még nappal is remegve vettünk elő. A Dead Space 3 inkább akciósabb lett, mintsem horror, míg az Amnesia: A Machine for Pigs annyit egyszerűsödött, hogy azt rossz volt nézni.


Azt hiszem, tavaly senki sem akart elhagyatott kórházakba, vagy elmegyógyintézetekbe menni, de ha mégis, akkor az Outlast-et látván inkább felhagytak efféle kívánalmaikkal. A Red Barrels csapata olyan játékot tett le az asztalra, amivel szerintünk még ők is féknek játszani, úgyhogy nem is volt kérdéses a kategóriánk győztese.

A 2013-as esztendő legjobb horror játéka a GameTeVe stábja szerint az Outlast.






Címkék:  2013, Legjobb horror játéka, Deadly Premonition: Director's Cut, Slender: The Arrival, Outlast, Dead Space 3, Amnesia: A Machine for Pigs


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>