2013 Legnagyobb videojáték baromsága - Hülyeség a köbön

Mike • 2014-02-07 21:55:40 • Rovat: Egyéb


Szerencsére a tavalyi évben is elgurult pár fejlesztő és kiadó gyógyszere, aminek hála megannyi baromságot kaptunk, méghozzá videojátékokba csomagolva. Bár egy-kettő inkább kínzó, mintsem szórakoztató volt, akadt a tömegben pár menő arc, akik mellé kiváltság leülni a buszon. Lássuk is, kik ők valójában!



2013 Legnagyobb videojáték baromsága - Hülyeség a köbön (HD)



A Divekick remek kifigurázása a verekedős játékoknak, lévén egyetlen rúgással küldhetjük át egymást az örök ringmezőkre. Szintén kellemes időtöltéssel kecsegtet minket az elnöki Saints Row 4, amiben anális dolgoktól kezdve szinte minden helyet kapott, úgyhogy érdemes felkötni a gatyát. Deadpool virtuális megelevenedése is remekül sikerült, igazi poéngyáros elmebeteg szuperhőssel van dolgunk, akivel minden eltöltött perc igazi agyzsibbasztás. A Far Cry 3: Blood Dragon hatalmas retro lökettel passzírozott minket a fotelbe, igazi gyöngyszem a sorozatgyártott címek között, de ilyen téren a Killer is Dead is jól teljesít, hiszen még sosem láttunk gyilkos főhőst, aki aztán a hölgyek terén sem tétlenkedik.


Hiába a rengeteg nívós baromság, a tavalyi év legelmebetegebb alkotás kétségkívül a Saints Row IV lett, ami alaposan rátett még az előd roggyantságára is. Dupstep Gun, idegenek, virtuális világ a virtuális világban és megannyi aberrált poén, amiket egyszerűen nem lehet fapofával kibírni.

A 2013-as esztendő legnagyobb videojáték baromsága a GameTeVe stábja szerint a Saints Row IV.






Címkék:  2013, Legnagyobb videojáték baromsága, Divekick, Saints Row IV, Deadpool, Far Cry 3: Blood Dragon, Killer is Dead


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>