South Park: The Stick of Truth Bemutató

Mike • 2014-03-03 13:47:48 • Rovat: Egyéb


A PlayON-nak köszönhetően lehetőségünk volt kipróbálni még megjelenés előtt a régóta várt South Park: The Stick of Truth-t és bizony nem kellett csalatkoznunk, hiszen már ezalatt a rövid idő alatt is elvarázsolt, meghökkentett és könnyes nevetésre kényszerített minket az Obsidian játéka.South Park: The Stick of Truth Bemutató (HD)A történet szerint mi egy teljesen új gyermeket alakítunk, aki szüleivel épp akkor toppan be South Park-ba, mikor a többi srác szerepjátékosat játszik. Sajnos nem kell sok idő ahhoz, hogy az elfek elrabolják a hőn védett botunkat, ezért Butters-szel együtt elindulunk, hogy visszaszerezzük azt, ami a miénk.
A játékban szabadon kóborolhatunk majd South Park utcáin, miközben egy számos mellékküldetést oldhatunk meg. Ezekben olykor a harcot sem kerülhetjük el, ami egy körökre osztott rendszert kapott: egyszer mi fingunk egy hatalmast, aztán az ellenfél küldi ránk a foshullámot.


South Park: The Stick of Truth (a kép nagyítható)

South Park: The Stick of Truth (a kép nagyítható)


Bár a South Park: The Stick of Truth kellően 18+-os, még így is volt olyan tartalom, ami egyesek szerint nem fért bele, ezért utólag pár minijáték kimaradt a felhozatalból. Mi szerencsére nem éreztük a hiányukat, így is remekül szórakoztunk Cartman-ékkel és már alig várjuk, hogy teljes pompájában belevessük magunkat a bot körüli hercehurcába.


Címkék:  South Park: The Stick of Truth, Ubisoft, Obsidian, South Park DS, Bemutató


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>