Párhuzamos életrajzok: Dishonored - Bioshock Infinite

Mike • 2014-03-24 14:07:06 • Rovat: Egyéb


A tavalyi Diablo III és Torchlight 2 párhuzamos életrajz után újabb epizóddal jelentkezik sorozatunk, amiben ezúttal a Dishonored és a BioShock Infinite követelt magának helyet. FPS-ek, külön kalandok, rejtelmes képességek, de mégis más megoldások jellemzik ezt a két, a mai divattól eltérő "lövöldét".Párhuzamos életrajzok: Dishonored - Bioshock Infinite (HD)A Dishonored hatalmas ováció közepette jelent meg, mivel az egyszeri játékosok ki voltak éhezve valamire, ami végre újdonságokkal is szolgál. Bár a játékban meglehetősen sok lehetőségünk akad a megoldások keresése közben, ezek az elemek nem ismeretlenek, ellenben a mai világban sajnos ismeretlenek.
Ken Levine és csapata olyat tett a BioShock Infinite-vel, amit kevesen gondoltak volna: nemcsak egy remek, bár kissé ismerős elemekből táplálkozó kalandot hoztak létre, hanem egy olyan világot és sztorit, aminek megértéséhez alaposan figyelni kell, mert az ördög sokszor a részletekben lakozik.


Dishonored (a kép nagyítható)

BioShock Infinite (a kép nagyítható)


Két külön világ, mégis közös sors. Akár így is lehetne jellemezni jelen cikkünk két játékát, mert bár az egyik egy patkányoktól sem mentes sötét városba, míg a másik a fellegek fölé kalauzol el minket, mégis sok bennük a közös. Mi mindenesetre mindkettőt imádjuk, az esetleges folytatásokat pedig epekedve várjuk.


Címkék:  Párhuzamos életrajzok, Dishonored, Bethesda, Arkane Studios, Bioshock Infinite, 2K Games, Irrational Games


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>