Indie Összefoglaló - Zombik, Űrcsaták, Trancsírozás

Mike • 2014-05-09 09:55:10 • Rovat: Egyéb


Újabb indie összefoglalóval jelentkezünk, amiben ezúttal is a lehető legtöbb műfajt próbáltuk bepréselni, így aztán bárki könnyedén megtalálhatja a neki leginkább tetsző címet. Lesz itt kérem űrbéli horror, darabolós free-to-play, egy gyönyörű mese, de még hazánk fiai is képviseltetik magukat.Indie Összefoglaló - Zombik, Űrcsaták, TrancsírozásBár a Child of Light kiadásáért a Ubisoft felel, ez senkit se tévesszen meg, mivel egy igazi indie címről van szó, aminek fejlesztéséért pár belső dolgozó felel. A játék gyönyörű, a történet szívhez szóló, a megvalósítás pedig bárkit elkápráztat, úgyhogy azt hiszem nyugodtan elmondhatjuk: a franciák megint megcsinálták!


A hazai Elder Games berkein belül készül a Meridian: New World RTS, amiben a műfaj klasszikus elemeit köszönthetjük újra. Bázisépítés, nyersanyag gazdálkodás, élvezetes kampány és bár a játék nem tartalmaz többjátékos módot, a gépi intelligencia bőven kárpótol minket ezért a hiányosságért.


Címkék:  Dead Effect, inDev Brain, Meridian: New World, Elder Games, Leap of Fate, Clever Plays, Child of Light, Ubisoft, Loadout, Edge of Reality, Starlight Inception, Escape Hatch Ent.


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>