Indie Összefoglaló - Háborús kaland, Erdős fosatás, Robotolás

Mike • 2014-06-29 22:49:11 • Rovat: Egyéb


Újabb indie összefoglalót hoztunk nektek, amiben ezúttal is helyet kap a Ubisoft, méghozzá egy olyan játékkal, amit senkinek sem szabad kihagynia. A Valiant Hearts: The Great War ugyanis egy olyan érzelem dús történetet mesél el, ami még a legkőszívűbb játékosokat is megríkatja.Indie Összefoglaló - Háborús kaland, Erdős fosatás, RobotolásAz egykori Epic-es srácokból verbuvált BitMonster csapata olyan játék fejlesztésébe kezdett, amiben fontos szerepet kap a felfedezés és a különféle szereplők ügyes-bajos dolgainak megoldása. A Lilli: Child of Geos sajnos azonban nem éppen hosszú, de egy rövid kis kikapcsolódásnak bárki számára nyugodtan ajánlott.


A The Forest még meg sem jelent, de már oda-vissza vannak érte, ami nem is csoda, mivel kissé átdolgozta a mostanság oly divatos túlélős zsánert. A horror elemek gondoskodnak a félelemről, míg az építkezés és a gyűjtögetés segít még jobban beleélni magunkat egy olyan helyzetbe, ahol minden kis cucc fontos és pótolhatatlan.


Címkék:  Lilli: Child of Geos, BitMonster, Valiant Hearts: The Great War, Ubisoft Montpellier, Son of Nor, StillAlive Studios, The Forest, EndNight Games, Dark Raid, Vector Games, EPOCH, Uppercut Games Ltd.


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>