Áttekintjük mi várható az év végi Modern Warfare 3 kapcsán

DeathEvil • 2011-11-17 01:16:31 • Rovat: Előzetes


Az Activision Call of Duty névre hallgató fejőstehene egy újabb nagy fejés elé néz, és a friss tejci dobozán a Modern Warfare 3 megnevezés szerepel majd. Az évente piacra dobott friss „tej”, rendre nem okoz csalódást, és már most borítékolható, hogy idén is boldogan fogják millió szám szürcsölni a derék boci tőgyének zamatos italát. Előzetesünk a tejecske összetevőit vizsgálja.Modern Warfare 3 Előzetes (HD)Továbbra sem kapott új motort a Modern Warfare, de az eddig látottak alapján nem lesz okunk nagyon panaszkodni, és akkor a kisebb gépigényt még nem is említettük. Rengeteg különböző helyszínen fordulunk majd meg, melyek biztosítják majd a változatosságot és a monumentális jelenetekben sem lesz hiány. Lehet, hogy nem találkozunk aprólékos rombolható tereppel, de ezt az érzést helyettesítik majd a rendezett akciókkal, melyek következtében nem egy épület akar majd a nyakunkba szakadni.
Egyszerűen elképzelhetetlen, hogy valami jelentőség teljes frissítést, újdonságot ne tartalmazna az évente menetrendszerűen érkező új Call of Duty variáns. A nagyobb, szebb, jobb megnevezéseken túl biztató a kooperatív mód megjelenése vagy a még tovább fokozott akcióélmény, melyet a járműves részek és a már a bemutatóban is igen hangulatos metrós rész fognak tökéletesíteni. Ha pedig mélyen szeretnénk elmerülni az új COD világában, elképzelhetetlen részletességű statisztikákat böngészve, videokat készítve, különböző kiegészítőket vásárolva és egy versenynaptár szerű rendszernek köszönhetően rangsorolt megmérettetésekben szerepelve, akkor a közösségi háló szerű Elite-t nekünk találták ki.


Modern Warfare 3 (a kép nagyítható)

Modern Warfare 3 (a kép nagyítható)


Nem kétséges, hogy az Activision ismét eladási rekordot akar dönteni idén is, amire sok esélye meg is van. A Modern Warfare minden elemében újabb, szebb és jobb: apróbb újítások a pörgős multi területén, hatalmas világméretű összecsapások kampány módban. A játékosok már most ölre mennek, hogy a Modern Warfare 3 vagy a Battlefield 3 lesz-e a jobb, én azt gondolom teljesen mindegy, mivel a legfontosabb az, hogy az ünnepek alatt kellemesen kikapcsolódhassunk, erre pedig mindkét cím alkalmas lesz.


Címkék:  Modern Warfare, Call of Duty, PC, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>