Soul Calibur V Előzetes - Ide veled régi kardom

GameTeVe • 2012-01-29 04:14:46 • Rovat: Előzetes


Manapság a verekedős játékok nosztalgikus kirándulásokat tesznek, régi megoldásokhoz folyamodnak legyen ez a Street Fighter vagy a Mortal Kombat. Így most a Soul Calibur V része megmutathatja, hogy milyen látványos aprításokra lehet képes az ember a gyönyörű 3D-s helyszíneken. Egy rövid előzetes keretein belül összefoglaltuk, hogy mire lehet számítani a hamarosan megjelenő alkotásban. Kemény, fegyveres ütközetek minden mennyiségben.Soul Calibur V Előzetes - Ide veled régi kardom (HD)A legújabb Soul Calibur bizony átesett kisebb finomításokon, javításokon de ezek mind a javát szolgálják. Javítottak és finomítottak a harcrendszeren, hogy még pörgősebb és összetettebb küzdelmeket élhessünk át. Az összevissza nyomogatás helyett, itt az gondosan felépített támadásokkal és begyakorolt hatásos kombó sorozatokkal lehetünk eredményesek. A vérfrissítést pedig a történetben eltelt idő révén a számos új karakter szerepeltetésének köszönhetjük.Az újdonságok között említhetjük a küzdelmek közben ellőhető speciális támadásokat, melyek a manapság használatos formában lesznek jelen ezáltal még megfontoltabbá téve majd a játékosokat, mivel akár kulcsfontosságúak is lehetnek ezeknek a megfelelő időben történő alkalmazása. Továbbra is lehetőségünk lesz karaktergenerálásra, a lehető legváltozatosabb és legelvontabb harcosokat megalkotva ezáltal. Az ötödik részben pedig az online küzdelmekre se lehet majd panaszunk, mivel a fejlesztők azt ígérték, hogy egy tökéletesített multihoz lehet majd szerencsénk.


SkyDrift (a kép nagyítható)

SkyDrift (a kép nagyítható)


A Soul Calibur V része Európában február 3-án érkezik meg és egy különleges vendégszereplőre is lehet számítani. A kedvenc orgyilkosunk is részt vesz majd a küzdelmekben, ezáltal színesítve a felhozatalt és már most lemerném fogadni, hogy sokak kedvenc karaktere lesz majd Ezio Auditore da Firenze az Assassin's Creed-ből.


Címkék:  Soul Calibur V, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>