The Darkness II Előzetes - Csápokkal szép az élet

GameTeVe • 2012-02-09 17:23:10 • Rovat: Előzetes


Jackie Estacado második eljövetele sem ígérkezik sétagaloppnak. A The Darkness II-ben fegyverek mellett a csápokkal felszerelkezett főhős egy félelmetesen akció orientált horror FPS-be burkolózva vág majd neki a bosszúhadjáratának. A 2K Games-től egy újabb ígéretes alkotás van érkezőben.The Darkness II Előzetes - Csápokkal szép az élet (HD)A The Darkness második epizódja jelentősebb változásokon illetve javításokon esett át és végre olyan képet alkot a játék, amilyet már az elsőnek kellett volna. Bekerült egy ún. Quad Wielding harcrendszer a játékba, ami dinamikusabbá és kezelhetőbbé teszi a küzdelmeket. A lassú, vontatott, egy helyszínen játszódó szürke képi világgal megáldott első részhez képest a The Darkness II minden tekintetben jobb, izgalmasabb, látványosabb. Nem elhanyagolható továbbá, hogy a történet is folytatódik ott, ahol az elsőé véget ért.
Az újdonságok között említhetjük még a Darkling-ek aktívabb szerepét, a grafikát ezúttal cel shaded technikával kivitelezték, habár egy-két helyen elég illúziórombolóan fest. Ez nem azt jelenti, hogy az egész látványvilág ronda, pusztán jobban odafigyelhettek volna a grafikusok. Végezetül pedig multiplayer lehetőség is került a játékba, amely 2 kompetitív játékmódot foglal magában, melyekben társainkkal együtt tehetjük teljesebbé az alap single player-t.


The Darkness II (a kép nagyítható)

The Darkness II (a kép nagyítható)


A The Darkness II. része Európában február 10-én érkezik meg XBOX 360 és Playstation 3 mellett PC-re is. Az eddigi információk és a demo alapján a játék valószínűleg az év első nagyobb címe lesz. Szinte borítékolható, hogy pozitív eredményeket fog elérni. Mi szurkolunk.


Címkék:  The Darkness II, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>