Mass Effect 3 Előzetes – Shepard utolsó küldetése

GameTeVe • 2012-03-06 01:41:28 • Rovat: Előzetes • Platform: PC


A Bioware ismét elhozta a modern kori szerepjátékok zászlós hajóját és erősebbnek tűnik, mint valaha. Az alapok megmaradtak, de a szokásos űrön túl az újdonságok tárháza nyílik majd meg előttünk. Shepard vélhetően utolsó fellépése mindenképpen ütős lesz 2012–ben. Hogy miért? Megtudhatjátok a Mass Effect 3 előzetesünkből.Mass Effect 3 Előzetes (HD)Egy szomorú hírrel kell kezdenem: ezzel a résszel a Mass Effect sorozat lezárásra kerül. Szerencsére a Bioware méltó véget hegesztett a nagy múltú játéknak, úgyhogy sokáig nem fog lefelé görbülni a szánk széle. Ismét egy tökéletes szerepjáték élményt kapunk, amiben minden rajongó megtalálhatja a számításait. Shepard készen áll az utolsó kalandjára, úgyhogy irány is a Normandy fedélzete.
Megemlítendő még, hogy a játékba ezúttal tiszteletét teszi a közelharc is, úgyhogy már nem kell szerencsétlenkednünk az ellenfelekkel az intim szférában sem. Az angolul nem tudó rajongókat sajnos el kell, hogy keserítsem, hiszen ezúttal a kiadás nem fogja alapból tartalmazni a magyar nyelvet. Idővel a lelkes rajongók biztos, hogy készítenek egy magyarosítást, úgyhogy az élményből nem maradnak ki, csak később csatlakoznak.


Mass Effect 3 (a kép nagyítható)

Mass Effect 3 (a kép nagyítható)


A kiemelendő újítások közi tartozik természetesen a kooperatív játékmód, hiszen először teszi tiszteletét a játékban. A fejlesztők szerint, nagy élmény lesz a barátokkal együtt megmenteni az űr végtelen világát. Szerencsére már nem kell sokat várnunk, hogy kipróbálhassuk, hiszen a játék már előrendelhető interneten és nemsokára a boltok polcaira is megérkezik. Nagy durranás van készülőben, amiről nem érdemes lemaradni.


Címkék:  Mass Effect 3, Bioware Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>