Fifa Street Előzetes – A gyepszőnyegen túl

GameTeVe • 2012-03-26 20:33:52 • Rovat: Előzetes


Messi–ék megunták a füvön való játszadozást, ezért kimerészkednek az utcákra, hogy ott is megfertőzzenek mindenkit az ördöngős cseleikkel. A megújult Fifa Street megpróbálja a sorozaton esett csorbát kijavítani, hiszen az EA az alapoktól újragondolta a játékot. Ígéreteknek nem vagyunk híján, de mi lesz a valóság?Fifa Street Előzetes – A gyepszőnyegen túl (HD)A Fifa sorozat mellett a Street mindig csak egy árkád őrületnek számított, amit a készítők sem vettek teljesen komolyan. A valóságot meghazudtoló mozdulatok és cselek, a rajzfilmszerű ábrázolás mind csak azt az érzetet keltette bennünk, hogy ez bizony nem az igazi. Az EA is észrevette ezt és szerencsére a sorozat rebootja meglepően jónak ígérkezik. Élethűség és egy nagy adag fieszta.
Az EA ezúttal nemcsak a grafikát és a fizikát tupírozta fel, hanem a játékmódok terén is színesíteni akarja az összképet. Előre láthatólag ez sikerül is nekik, hiszen az egyjátékos módok mellett, a többjátékos rész is hetekre le tudja majd kötni az embert. A saját karakter létrehozása, majd annak a fejlesztése és hírnevének növelése nem két órás meló, úgyhogy a rajongók már készíthetik be a hidegélelmet a nappaliba.


Mass Effect 3 (a kép nagyítható)

Mass Effect 3 (a kép nagyítható)


Az új Fifa Street lehetne akár egy Fifa 12 Street Edition is, de úgy látszik az EA–nek sikerül az, amit elterveztek. Élethűbb, szimulátorosabb játékélmény mellett, megtartani az utcai foci trükközős, kötényosztogatós elemeit. A megjelenés már nincs messze, úgyhogy csak várnunk kell, hogy Messi–ék hozzánk is betoppanjanak egy kis önfeledt mókázásra.


Címkék:  Fifa Street, Electronic Arts, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>