Resident Evil: Operation Raccoon City Előzetes – Kirajzik a kaptár

Mike • 2012-04-02 18:13:38 • Rovat: Előzetes


A Capcom és a Slant Six (SOCOM) jóvoltából újra kitárja kapuit a fertőzött Raccoon City, hogy az ellenfelek millióit szabadítsa rá szerencsétlen játékosokra. Ezúttal azonban nem csak egyedül vesszük fel a harcot az élőholtak seregeivel, hiszen egy csapat irányítása lesz a fő feladatunk a Resident Evil: Operation Raccoon City-ben.Resident Evil: Operation Raccoon City Előzetes (HD)Az új Resident Evil valóban új akar lenni, hiszen alapjaiban átgondolták a játékot. Ezúttal egy takarítóbrigád parancsnokaként ereszkedünk a förtelmekbe, feladatunk pedig az ellenfelek likvidálása mellett a bizonyítékok eltüntetése lesz, hiszen a feletteseink nem akarják, hogy ez, vagy az kiszivárogjon. Hát bizony, most nem a jó oldalon fogunk álldogálni, ez pedig kellemes csavarnak tűnik a történet szempontjából. Részletek a videóban.
A horror elemek elhagyása nem feltétlen a legjobb ötlet a fejlesztőktől, de ha az akció részeket kellően adagolják és a történet is elég fordulatos lesz, akkor talán elnézzük majd neki. A taktika nagyot dobhat a játékon, hiszen egy csapatot még nem nagyon kommandírozhattunk korábban. Természetesen a mostanában kötelező fejlődési rendszer is helyet kap, mind egyjátékos, mind pedig többjátékos módban. Csak győzzünk farmolni.


Resident Evil: Operation Raccoon City (a kép nagyítható)

Resident Evil: Operation Raccoon City (a kép nagyítható)


A megjelenés már nincs messze, úgyhogy hamarosan kiderülhet, hogy milyen játék hagyja el a futószalagokat. A horrorrajongók lehet, hogy fanyalogni fognak az akcióorientált játékmenet miatt, de ettől még egy remek taktikai shooter lehet belőle, ami kellemes perceket okozhat a műfaj szerelmeseinek. Reméljük megfelel az elvárásoknak és ismét öröm lesz Raccoon City sötét sikátoraiban bolyongani. A vírus már közeleg, tessék felkészülni.


Címkék:  Resident Evil: Operation Raccoon City, Capcom, Slant Six, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>