Ninja Gaiden 3 Előzetes - Ryu keményebb, mint valaha

Mike • 2012-04-11 08:53:18 • Rovat: Előzetes


A kardozós, miszlikbe aprítós, ninja irányítós és vérben tocsogós játékok szerelmesei újra megkapják az adagjukat a Team Ninja jóvoltából. Harmadik alkalommal hozzák vissza nekünk Ryu Hayabusát, hogy ismét rendet tegyünk a kezei, de inkább a kardja által. Szerencsére ezúttal sem egy esti mesét kapunk, úgyhogy vágjunk is az ellenfelekbe.Ninja Gaiden 3 Előzetes - Ryu keményebb, mint valaha (HD)A történetünk nem fogja megváltani a világot, de egy ilyen játékban nem is ez a lényeg. Kaszabolás és brutalitás magas fokon, bár nem teljesen tökéletesen. Egyik legnagyobb szívfájdalmunk a csonkolódó testrészek hiánya, amit a fejlesztők a több ezer liternyi vérrel próbáltak palástolni. Hiába a szemnek is gyönyörű gyilkos mozdulatok, ha a kardnak nincs meg az imádott szeletelő tulajdonsága.
Hatalmas újdonság a többjátékos mód, ahol aztán egymásnak eshetünk a haverokkal. Reméljük, ha már az ötlet nem egyedi, legalább a megvalósítása az lesz. Rengeteg képesség és fejlődési rendszer persze kerül bele, hiszen manapság ezek nélkül nem multi a player.


Ninja Gaiden 3 (a kép nagyítható)

Ninja Gaiden 3 (a kép nagyítható)


Hamarosan megérkezik a boltok polcaira és mi magunk is szemügyre vehetjük, hogy az újragondolt brutalitás és kicsit könnyebb játékmenet megérte–e a várakozást. A többjátékos mód reméljük legalább annyira jó lesz, mint ahogy ígérik és akkor egy újabb remek vérgőzös ninját kapunk, így tavasszal. Ha megérkezik biztos, hogy leteszteljük, addig pedig bízzunk a legjobbakban.


Címkék:  Ninja Gaiden


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>