Risen 2: Dark Waters Előzetes - Egy gótikus kalóztörténet

Mike • 2012-04-19 10:41:27 • Rovat: Előzetes


A Deep Silver fejlesztői már a második Risen-t készítik el nekünk, azóta, hogy a Gothic sorozatuk jogai a JoWooD-nál maradtak. A kidobott srácokat anno a Piranha Bytes karolta fel és a mostani részt is ők fogják kiadni. A Risen 2 egy keményvonalas RPG lesz és a műfaj szerelmesei most sem fognak csalódni.Risen 2: Dark Waters Előzetes (HD)A második rész egy tökéletes folytatásnak ígérkezik, bár a régi elemek mellett számos újdonsággal is szolgál. Elsőként ott van a kalóztéma megjelenése, ami sokakban válthat ki ellenszenvet, de megnyugtathatunk mindenkit: tökéletesen beleillik a Risen világába. Minden további részlet az előzetesünkből kiderül.
A fejlődési rendszert kicsit megvariálták, hiszen ez alkalommal úgynevezett glory pontokat kapunk, amiket aztán elkölthetünk mindarra, amire csak kedvünk szottyan. Az előző résszel ellentétben sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak majd a cselekedeteink következményei, hiszen minden egyes léptünket megjegyzi a rendszer, sőt néha még az orrunk alá is dörgöli.


Risen 2: Dark Waters (a kép nagyítható)

Risen 2: Dark Waters (a kép nagyítható)


Az RPG fanok megnyugodhatnak, hiszen a Risen 2: Dark Waters minden tekintetben méltó folytatása lesz az előző epizódnak. A megjelenésre már nem kell sokat várni, úgyhogy rumot a kézbe, papagájt a vállunkra és irány a sötét tenger.


Címkék:  Risen 2: Dark Waters, Piranha Bytes, Deep Silver, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>