Prototype 2 Előzetes - Újra fertőz az influenza

Mike • 2012-04-20 11:19:34 • Rovat: Előzetes


A Radical-os srácok ismét elhozták nekünk a megfertőződött New York történetét, de ez alkalommal már nem a jó öreg Alex Mercer karrierjét egyengetjük. Előző részünk főhőse engedett a sötét erő csábításának és ezért James Heller őrmesterre hárul a feladat, hogy megfékezze a tombolását.Prototype 2 Előzetes (HD)Azt már most elmondhatjuk, hogy a történet érdekes fordulatot vett szeretett főhősünk gonosszá konvertálásával, bár azt meg kell hagyni, hogy már korábban sem voltunk az a bizonyos fehér lovag. James Heller, az új főhősünk, miután hazaér New Yorkba, holtan találja családját és ezzel kezdetét is veszi a már ezerszer látott hajtóvadászat. Részletek az előzetesünkben.
A sablonos sztori ellenére is ígéretesnek tűnik a Prototype 2 és ezért a számos újdonságot okolhatjuk. A fejlesztők nem voltak restek és igyekeztek kijavítani azokat a hibákat, amiket a rajongók kifogásoltak az előző részben. Az új fejlődési rendszer, a több mellékküldetés és a sztori leegyszerűsítése is mind-mind magával vonzza a játékélmény javulását.


Prototype 2 (a kép nagyítható)

Prototype 2 (a kép nagyítható)


A Prototype 2 a már megismert jobb, szebb és több elvét követi, méghozzá sikeresen. A számos újdonság és az előző részből már megismert dolgok továbbfejlesztése jól megfér egymás mellett és együtt egy tökéletes folytatást alkotnak. A megjelenésre már nem kell sokat várni és akkor újra randalírozhatunk New York utcáin. Vírusra fel.


Címkék:  Radical Entertainment, Prototype 2, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>