Max Payne 3 Előzetes - Bullet-time-ban szép az élet

Mike • 2012-04-20 12:03:08 • Rovat: Előzetes


A Rockstar sutba dobta a korábbi részek stílusát és teljesen újrafaragta szeretett hősünket. Max a harmadik részben kiköpött John McClane, legalábbis fizimiskájában, hiszen a jó öreg bullett-time most is a segítségünkre lesz. Ellenfél pedig akad dögivel, úgyhogy nem is árt majd használni.Max Payne 3 Előzetes (HD)A régi részek hangulatát hiába is keressük a Max Payne 3-ban, mivel a Rockstar a földig rombolta a korábbi részek emlékeit, hogy a semmiből teremtsen egy újat. A borongós, filmszerű élmény szinte teljesen eltűnt, a tátongó űrt pedig fedezékharccal és lassítással töltötték ki. Minden további részlet a videóelőzetesünkből kiderül.
Ezek tükrében a hangulat érdekes kérdés lesz a játékkal kapcsolatban. Az előző két részt nagyon sokan szerették és nem biztos, hogy a harmadik epizód újragondolt atmoszférája is bejön majd nekik. A noir eltűnése kicsit fájó pont számunkra is, de a Rockstar talán meg fog birkózni a hatalmas feladattal, hiszen eddig még nem sokszor lőttek mellé.


Max Payne 3 (a kép nagyítható)

Max Payne 3 (a kép nagyítható)


Mit is mondhatnánk még így a végén? A Max Payne 3 egy erősen újragondolt folytatásnak ígérkezik, amiben ne nagyon keressük az előző részek hangulatát. A játék ennek ellenére is jónak tűnik, csak merőben más az eddig megszokottaktól. Azért bízunk a Rockstar szakértelmében, hogy ezúttal is egy remekbe szabott alkotást tesznek le a virtuális asztalra.


Címkék:  Max Payne 3, Rockstar, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>