Resistance: Burning Skies PS Vita Előzetes - Újra azok a...

Mike • 2012-05-08 18:05:39 • Rovat: Előzetes • Platform: PSP


Ezúttal már a zsebünkből is támadhatnak a Chimerák, hiszen a Sony-nak hála, a Resistance: Burning Skies PS Vita-ra érkezik és meg kell hagyni nagyon durva lett. Szinte hihetetlen, hogy mennyi mindent elbír ez a masina, de csak szépen kezdjük az elején. Hogy mi is ez az egész? Hát most kiderül...Resistance: Burning Skies PS Vita Előzetes (HD)1951. augusztusában járunk, a Chimera már jó pár éve tizedeli a Föld lakosságát. Ezúttal Tom Riley, New York-i tűzoltó bőrébe pattanunk, aki egy támadás során elvesztette a családját és fejszével a kézben indul útjára, hogy meglelje szeretteit. Nem mondanám, hogy könnyű dolgunk lesz, de hősünk mindenen keresztül vágtat a céljai érdekében. És ezt olyan látvány mellett teszi, hogy az állunk a padlót fogja verdesni.
A grafika valami csodaszép, lényegesen túlszárnyalja a 2006-os első rész színvonalát, sőt még a másodiktól sincs túlságosan elmaradva. Az irányítást is tökéletesen ültették át a Vita-ra, de ezt már előzetesünkben kiveséztük. A fegyverek terén újdonságként hat majd a hatalmas pirosan pompázó tűzoltókalapács, amivel szinte majdnem minden ellenfelet, egy kósza suhintással elküldhetünk az örök vadászmezőkre. A maradék gyilkolóeszköz már ismerős lehet a rajongóknak a korábbi részekből, minden pukkan, durran, csattan. A harmadik részben megismert fegyverfejlesztés itt is visszaköszön, úgyhogy idővel igazi terminátor módjára haladunk majd keresztül a Chimerak hadseregein.


Resistance: Burning Skies (a kép nagyítható)

Resistance: Burning Skies (a kép nagyítható)


Igazi etalonnak ígérkezik a Nihilistic Software fejlesztésében készülődő kézikonzolos Resistance: Burning Skies és szerencsére már nem is kell olyan sokat várnunk arra, hogy megérkezzen a kis Vita-nkra. A tűzoltók becsülete forog kockán, úgyhogy nem szabad késlekednünk: vörösen izzó fejszénket a kézbe és irány egy kis Chimera-hentre. Sziasztok.


Címkék:  Resistance: Burning Skies, PS Vita, Előzetes, Nihilistic Software


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>