Lollipop Chainsaw Előzetes - Ugra-bugra láncfűrészes nyalóka

Mike • 2012-05-09 10:10:16 • Rovat: Előzetes


Ismét támadnak a jó öreg zombik, de ez alkalommal nem katonák, vagy más speciálisan kiképzett emberkék védik majd meg tőlük a világot, hanem egy nyalókát szopogató, miniszoknyában flangáló, láncfűrészes amazon. A Lollipop Chainsaw egy igazi könnyed darálás a maga teljesen elmebeteg módján.Lollipop Chainsaw Előzetes (HD)A fejlesztőknél nagyon elgurulhatott az a bizonyos gyógyszer, hiszen annyi hülyeséget pakoltak be egy helyre, hogy azt már öröm nézni. A főhősnőnk Juliet Starling, egy tipikus amerikai pomponcsaj, azt a kis különbséget leszámítva, hogy kis szőrpamacsai helyett, ezúttal a kedvenc láncfűrészével buzdít minden zombit az újbóli halálba. Pattognak a szívecskék, ömlenek a szivárványok literszám és zúzós számokra csépelhetjük az ellent: hát kell ennél több?
A játék rengeteget merít a Highschool of the Dead című animéből: noha maga a környezet és az egész körítés is amerikai színekben pompázik, azért a történet egyes elemei, illetve a szexi csajok megléte már ismerős lehet a rajongóknak. Ezt az utalást kívánja tovább erősíteni bennünk az a tény is, hogy maga a grafikai megjelenítés is kicsit képregényszerű lett, amivel még betegebb hatást értek el a Grasshopper Manufacture tagjai.


Lollipop Chainsaw (a kép nagyítható)

Lollipop Chainsaw (a kép nagyítható)


Hát ez aztán nem lesz sétagalopp az egyszer biztos. A fejlesztők a világ talán két legkelendőbb műfaját vegyítik a Lollipop Chainsaw-ban: a szexisen túlfűtött, lengén öltözött csajokat és a véráztatta kaszabolásokat. Lehet, hogy nem lesz hatalmas siker, de hogy ezt mindenkinek látnia és játszania kell legalább egyszer az életben, az már biztos. Sziasztok.


Címkék:  Lollipop Chainsaw, Grasshopper Manufacture, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>