Inversion Előzetes - A feje tetejére állt világ

Mike • 2012-06-07 11:39:00 • Rovat: Előzetes


Idegenek, megmentésre váró kislány és fedezékharc. Ismerős recept, de valami mégis más. És hogy micsoda? Hát a gravitáció, mivel a kellemetlenkedő idegenek a tömegvonzás segítségével kívánnak minket elküldeni az örök vadászmezőkre. Hát ezt bizony mi nem hagyhatjuk...Inversion Előzetes (HD)A fenti bevezetőből már kiderülhetett, hogy az Inversion-ben nem csak az űrlények végtelenített hadseregeivel, hanem bizony még a gravitációval is meg kell majd küzdenünk. Igazi Superman-nek érezhetjük magunkat néha, ahogy a golyók és tárgyak között repkedve osztjuk az örök áldást. Részletek a videóban.
A single mellett a multi is számíthat a gravitációs csavarra. Számos módban gyilkolhatjuk majd egymást, amelyek közül a King of the Gravity tűnik igazán érdekesnek. Egy Gravity Pack van a pályán elszórva, de persze egy csapatnyi ember akarja majd megszerezni. Barátokból ellenségek és fordítva, nem hiába szól a mondás: "Könnyebb megszerezni, mint megtartani."


Inversion (a kép nagyítható)

Inversion (a kép nagyítható)


A sok "kölcsön" vett, már unalomig megismert elemeket ügyesen dobták fel azzal, hogy a környezet és a gravitáció is folyton folyvást változik körülöttünk. Emellett még rombolhatunk is, úgyhogy aki egy kis lebegő lövöldözésre vár fedezékekkel megspékelve, annak hamarosan elérkezik a Kánaán. Sziasztok.


Címkék:  Inversion, Saber Interactive, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>