Test Drive Ferrari Racing Legends Előzetes - Tűzpiros vágta

Mike • 2012-06-08 18:41:08 • Rovat: Előzetes


Az Eden Games sajnálatos bukása miatt, az Atari gyökeresen változtatja meg a nagymúltú Test Drive sorozatát. A fejlesztői székbe ezúttal a Need for Speed: Shift két részét jegyző Slightly Mad Studios ült, lássuk hát, hogy mit sikerült kihozni az olasz autócsodákból.Test Drive Ferrari Racing Legends Előzetes (HD)A Test Drive sorozat még 1987-ben indult el az Accolade szárnyai alatt. Az első részt gyorsan követte még 2 folytatás, majd egy hosszabb szünet következett. Ezt a csendet 1997-ben törték meg a negyedik résszel és onnantól kezdve, kisebb kihagyásokkal ugyan, de egymás után jöttek ki újabbnál újabb epizódokkal.
Szintén 1997-ben tette tiszteletét a sorozat először a murva világában, hiszen addig jóformán csak betonon versenyezhettünk. Nem csak ezek az Off-Road játékok voltak az egyetlen kikacsintások a Test Drive történetében, hiszen példának okáért, készült egy motoros változat, de akár még ide sorolhatjuk a Le Mans 24 Hours című játékot is.


Test Drive Ferrari Racing Legends (a kép nagyítható)

Test Drive Ferrari Racing Legends (a kép nagyítható)


Az Atari visszanyúlt a gyökerekhez, ugyanis ismét zárt pályákra helyezte be a versenyautóit. Noha csak egy márka teszi majd tiszteletét a játékban, de az autóválasztékra nem lehet panaszunk. Reméljük egy újabb méltó taggal bővül majd a Test Drive széria, hiszen mind tudjuk: a név kötelez.


Címkék:  Test Drive Ferrari Racing Legends, Atari, Slightly Mad Studios, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>