Nathan Drake legújabb kalandja dögösebb mint valaha

BadSector • 2011-10-27 15:12:53 • Rovat: Előzetes • Platform: PS3


A Naughty Dog legújabb Indiana Jonest is megszégyenítő kalandjában egy elveszett város felkutatására indulunk Nathannel, mesés kincsek reményében. De ahogy az lenni szokott: semmi sem arany, ami fénylik, és a mi utunkat is igencsak megnehezíti majd egy titokzatos szervezet.Uncharted 3 Előzetes (HD)Az akciójelenetek egy szinttel még feljebb léptek az Uncharted 3-ban, mivel a fedezékrendszer használatán túl már különböző váratlan rajtaütéseket is elvégezhetünk, a folyamatosan változó környezetnek köszönhetően pedig mindig maximálisan leköti majd a figyelmünket a játék. Elég, ha csak a már többször látható égő kastélyban létrejövő változásokat említjük, ahol az izgalmas cselekmény még egy igencsak dögös látvánnyal is meg van támogatva az izzó gerendák és lángoló falaknak köszönhetően.
A lebilincselően izgalmas egyjátékos történet mellett a többszemélyes játék kedvelői sem lesznek elhanyagolva, mivel a multi olyan játékmódokat kínál majd, mint a már jól bejáratott Free for All és a Team Deathmatch. Ezeken kívül azért összehangolt csapatmunkát igénylő kooperatív lehetőségek is lesznek, mint a Co-op Hunter és Co-op Adventure, de a horda módként is felfogható Coop Arenában is kiélhetjük majd magunkat a ránk özönlő ellenfelek mészárlásával.


KÉP LEÍRÁSA (a kép nagyítható)

KÉP LEÍRÁSA (a kép nagyítható)


A játék rengeteg fejlődésen ment keresztül mind látvány, fizika és persze az adrenalin pumpáló akció jelenetek terén is. A történet átélését és hitelességét tovább tökéletesítik a profi animációk, az élethű arcmimikák és az ahhoz párosuló precíz szinkronok. Szóval az év végén érkezik a Sony egyik zászlóshajója, mely nem ok nélkül tölti be az idei legjobban várt játék szerepét.


Címkék:  Uncharted, PS3, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>