Darksiders II Előzetes - A Halál már közeleg

Mike • 2012-08-11 13:34:52 • Rovat: Előzetes


A Darksiders igazi meglepetésként érkezett annak idején és bizony brutalitásával, pörgős játékmenetével könnyedén rabul ejtette az e műfaj iránt fogékony játékosokat. A THQ nem bízza a véletlenre a folytatást és egy halomnyi újdonsággal igyekszik kielégíteni a várakozó játékosok kívánalmat.Darksiders II Előzetes (HD)Háború helyett ezúttal magával a Halállal igyekszünk rendet tenni és minden ellent visszaküldeni oda, ahová valók. A játék alapjai megmaradtak, de a körítés kicsit mintha komolyabb lenne. Kidolgozottabb RPG elemek, hatalmas helyszínek, számos új mozdulat és persze rengeteg dög, akik csak arra várnak, hogy kettévágjuk őket.
Nos igen, az előző rész RPG elemei enyhén szólva le voltak butítva, de most mindenki arra fejlődik, amerre csak akar. Kapunk loot rendszert is, ami még több változatosságot igyekszik belecsempészni az amúgy sem unalmas összképbe. Számos új lehetőség került hát beépítésre, amik mind jobbá tehetik a Halál eljövetelét.


Darksiders II (a kép nagyítható)

Darksiders II (a kép nagyítható)


Az augusztusi játékfelhozatal egyik kellemes meglepetése lehet a Darksiders II. Az újdonságok jól mutatnak, az előző részből megtartották mindazt, ami jó volt, úgyhogy semmi sem akadályoz meg minket abban, hogy Halál bőrébe bújva vagánykodhassunk kicsit. A THQ jó úton halad afelé, hogy végre a háta mögött hagyja ezt a veszteséges időszakot. Sziasztok.


Címkék:  Darksiders II, THQ, Vigil Interactive, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>