Counter-Strike: Global Offensive Előzetes - Ronda, de finom?

Mike • 2012-08-13 14:46:40 • Rovat: Előzetes


Sokan már lélegzetvisszafojtva várják a legújabb Counter Striker eljövetelét, hiszen számos rajongó csalódott a legutóbbi epizódban. A Global Offensive ugyan nem ígér radikális változásokat, de nem is kell, hiszen a recept már jól bevált, úgyhogy minimális finomításokkal igyekeznek elcsábítani.Counter-Strike: Global Offensive Előzetes (HD)Rögtön szögezzük le, hogy az egyetlen érdemi újítás, az a grafika. Persze a Valve állítása szerint nem készül a Source Engine 2, ezért a már bejáratott motort kapjuk, de szinte rá sem lehet ismerni. Na jó, azért akad pár ismerős részlet, de igazi panasz nem érheti a ház elejét.
Az alapok a régiek maradtak tehát, csak pár javításként eszközölt újítás került bele. A pár új fegyveren, valamint a használati tárgyakon kívül a pályák terén is igyekeztek megtartani a régi szép időket, ezért a nagy klasszikusokat itt sem hagyták ki. Úgy tűnik, hogy a Valve az igazi rejongókat kívánja megcélozni.


Counter-Strike: Global Offensive (a kép nagyítható)

Counter-Strike: Global Offensive (a kép nagyítható)


Augusztusban tehát jön a Global Offensive és aki eddig szerette a Counter Strike-ot, az nagy valószínűséggel most sem fog csalódni. Pörgős játékmenet, gyors akciók és az összedolgozás öröme várja majd a harcedzett bakákat, tehát a hangulat marad a régi és nagyjából a játék is. Nemsokára kiderül, hogy ez elég lesz-e az üdvösséghez. Sziasztok.


Címkék:  Counter-Strike: Global Offensive, Valve, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>