Transformers: Fall of Cybertron Előzetes - A bukás

Mike • 2012-08-15 02:03:36 • Rovat: Előzetes


Az emberek mindig is imádták az alakváltó robotokat és ezen a számos gyengébb játékadaptáció sem változtatott. Szerencsére a High Moon Studios-nak köszönhetően kaptunk valami jót is, a War for Cybertron-t, de a rajongók újra örülhetnek, hiszen készülőben van a folytatás, ami még jobbnak ígérkezik.Transformers: Fall of Cybertron Előzetes (HD)A Fall of Cybertron története az előző rész után veszi fel a fonalat: a háború még javában tart és nem úgy tűnik, hogy bármikor is vége szakadna. Ide csöppenünk bele mi és miközben a menekülést szervezzük továbbra is írtanunk kell a jónépet. Mármint az Álcákat.
A harcokra már az előző részben sem lehetett panasz, de itt mintha még jobban néznének ki. Fedezékrendszer továbbra sem kap helyet a játékban, de valljuk be, elég hülyén nézne ki, ahogy egy dög nagy monstrum térdepel a robbanóhordók biztonságában.


Transformers: Fall of Cybertron (a kép nagyítható)

Transformers: Fall of Cybertron (a kép nagyítható)


Az előző rész nyomdokain haladva egy minden tekintetben remek játék van készülőben, ami nem csak a Transformers rajongóknak okozhat önfeledt perceket, hanem bárkinek, aki csak egy kicsit is szeret durrogtatni. A megjelenés már nincs messze, úgyhogy hamarosan folytatódik a harc Cybertron-ért és az életért. Sziasztok.


Címkék:  Transformers: Fall of Cybertron, High Moon Studios, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>