Guild Wars 2 Előzetes - Trónfosztás van készülőben?

Mike • 2012-08-24 19:14:03 • Rovat: Előzetes


Az MMO-k piacán már jó ideje a World of Warcraft-é a főszerep, de augusztus végéhez közeledvén egy fiatal kis mitugrász követeli magának a reflektorfényt. A Guild Wars 2 nem ijed meg a nagy öreg árnyékától, úgyhogy a Blizzard-nál jobb ha felkötik az alsóneműt. Megtörténhet a trónfosztás?Guild Wars 2 Előzetes (HD)Erre még nehéz megadni a választ, de a számos béta, valamint stresszteszt után azt már nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden esély megvan hozzá. A pozitív dolgok mind megmaradtak és újabbakkal egészültek ki, úgyhogy a régi veteránoknak is okozhat majd bőven meglepetést az ArenaNet gyermeke.
Amit még érdemes megemlíteni a játékkal kapcsolatban, azok a kombinációs lehetőségek, méghozzá a fajok között. Példának okáért egy varázsló által megidézett tűzfalon íjunkkal átlőve tüzes nyílzáport kapunk, aminek előnyeit talán nem kell ecsetelnem. Számos ehhez hasonló lehetőség akad még a Guild Wars 2-ben, úgyhogy érdemes sok karaktert kezdeni és mindent felfedezni.


Guild Wars 2 (a kép nagyítható)

Guild Wars 2 (a kép nagyítható)


Sokan lélegzetvisszafojtva várják az idei augusztus végét, aminek meg is van az oka. A Guild Wars 2 egy valóban méltó kihívónak ígérkezik és talán most állunk ahhoz a legközelebb, hogy egy új etalont avassunk. Az első rész kíváló volt és nagyon úgy tűnik, hogy a minőségben most sem adják alább. Várjuk szeretettel.


Címkék:  Guild Wars 2, ArenaNet, NCSoft, MMORPG, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>