Gears of War 3 – A keménylegények visszatérnek

BelsoValtozas • 2011-10-27 14:02:27 • Rovat: Előzetes • Platform: X360


Mikor még a Gears of War csak az új Unreal-engine techdemója volt, többen azt mondták, hogy a játék csupán egy gyönyörű, ámbár buta akciójáték lesz. Sokat nem tévedtek, az viszont biztos, hogy az ész- és történet nélküli darálás fogalmát új szintre emelte az EPIC. A nyakunkon lévő harmadik résszel egy korszak lezárul, a sírás helyett azonban jobb nevetni, mivel úgy tűnik, hogy egy kiváló záróepizódot kapunk.Gears of War 3 Előzetes (HD)A második rész után másfél évvel kezdődő történet szerint az emberiség szép lassan felmorzsolódik: a kormány megszűnt, s egyedül a nyílt óceán nyújt menedéket. A harmadik Gears hangulata valamelyest borúsabbnak tűnik, az akció intenzitása azonban marad a régi; az új ellenség - a mutálódott Lambent Locust - pedig érdekes fűszernek ígérkezik.
A multiplayer sem hoz majd drasztikus változást, de ugye a bevált recepten kár változtatni. Az EPIC elsősorban arra törekedik, hogy mindent a végletekig finomítson és továbbfejlesszen. Ennek jegyében kibővül a Horde, melyben ezúttal már akadályok és fegyverek is rendelkezésre állnak, továbbá újdonságként megjelenik a Beast mód, mely az előbbi feje tetejére fordított változata, ahol Locust katonák bőrébe bújva lőhetjük az embereket.


KÉP LEÍRÁSA (a kép nagyítható)

KÉP LEÍRÁSA (a kép nagyítható)


Különösen erős őszi-téli szezon elé nézünk idén, a nagyok sorát pedig a Gears of War 3 nyitja majd. Marcus és csapata szeptember 20-án búcsúzik, az viszont biztos, hogy ütős ajándékot és megannyi tetemet hagynak maguk után.

Köszönöm a figyelmet.

Puszi mindenkinek.


Címkék:  Gears of War, Előzetes, Xbox 360


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>