NHL 13 Előzetes - Még a jég hátán is megélnek

Mike • 2012-08-28 19:02:27 • Rovat: Előzetes


Ami a focisoknak a Fifa, a kosarasoknak az NBA Live, az a hokisoknak az NHL, ami évről-évre igyekszik kielégíteni a rajongók elvárásait. A legújabb rész mindig egy kicsit szebb, jobb és izgalmasabb, mint az előző és ez most sem lesz másként. Ütőt a kézbe, korongot a jégre és indulhat a meccs.NHL 13 Előzetes (HD)A még 1994-ben indult széria rendesen megváltozott a kezdetek óta, ami természetes elvégre is azóta már jó pár év eltelt. Az NHL 10 óta sajnos már csak a konzolosok örülhetnek a jégen történő, néha vérre menő harcoknak, de ez is több, mint a semmi.
Az NHL 13 úgy próbál újításokat, finomításokat bevezetni a szériába, hogy az eddig bevált dolgokat megtartja. A zenei lista ismét csak impozánsnak ígérkezik, de ez már szinte védjegyévé vált a sorozatnak. Pár új animáció is színesíti a meccseket, így szinte már úgy érezhetjük magunkat, mintha igazi közvetítést néznénk, nem pedig egy játékot bámulnánk.


NHL 13 (a kép nagyítható)

NHL 13 (a kép nagyítható)


Az NHL 13 újabb lépést tett az élethűség felé és ki tudja, lehet, hogy egyszer el is éri. Bárhogy is alakul, a jégkorong rajongók ismét örülhetnek, hiszen ezúttal is egy remek játékban térnek vissza kedvenceik. A megjelenés már nincs messze, addig is tessék behűteni a jeget. Sziasztok.


Címkék:  NHL 13, EA Canada, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>