Battlefield 3: Végképp eltörölni

BelsoValtozas • 2011-10-27 13:53:16 • Rovat: Előzetes


Mindössze 9 éves pályafutása alatt több helyen megfordult és sok mindent megélt a Battlefield sorozat: a második világháborút követően Vietnámba látogatott, felvonultatta a modern kor arzenálját, de kikacsintott a futurisztikus világba is, ellátogatott a konzolokra és megjelent ingyenes formában a weben is. Ősszel érkezik a 3-as számmal ellátott rész, mely igyekszik mindenben felülmúlni korábbi önmagát és a konkurenciát is.Battlefield 3 Előzetes (HD)A készítők nagy hangsúlyt fektettek a szólista kampányra, melyben világkörüli turné során fogjuk hazavágni a terroristákat, valamint az őket támogatókat egyedül vagy coopban. A többjátékos mód alapvetően maradt a megszokott, számos apróbb újítással találkozunk majd, de a legszembetűnőbb változást a kasztok változása jelenti. A soldier és a medic szerepe mondhatni felcserélődött, ugyanis mostantól az előbbi fog feltámasztani illetve gyógycsomagokat dobálni, míg utóbbi feladata a lőszer-utánpótlás biztosítása. Ennek megfelelően az orvos el is tűnt, őt supportra keresztelték.
A grafika csodás lesz, igazi erejét pedig PC-n fogja majd igazán megmutatni, ahol a konzolokkal ellentétben nem 12, hanem 32 fős csapatokban eshetünk egymásnak, s a térképek méretei is nagyobbak lesznek. Ez bizonyára enni fogja a gépeket, amit viszont kapunk, az egészen fantasztikus lesz: a környezet ezúttal már ténylegesen tökéletesen elpusztítható, de a fény- és árnyékeffektekre is nagyon büszkék a fejlesztők.


KÉP LEÍRÁSA (a kép nagyítható)

KÉP LEÍRÁSA (a kép nagyítható)


A Battlefield 3-nak minden esélye megvan, hogy átvegye az uralmat a militarista FPS-ek frontján. A marketing ezerrel beindult, az EA a napokban jelentette be, hogy az előrendelések száma meghaladta az 1.25 millió példányt, ami a sorozat történetében abszolút rekordnak számít. Bízzunk benne, hogy nemcsak az eladások, hanem a minőség is magasabb szintre lép majd!

Köszönöm a figyelmet.

Puszi mindenkinek.


Címkék:  Battlefield, Előzetes, Frostbite, Dice, Electronic Arts


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>