F1 2012 Előzetes - Újra felbőgnek a motorok

Mike • 2012-09-09 18:33:40 • Rovat: Előzetes


Már javában zajlik az idei Forma 1-es szezon, de szerencsére a Codemasters jóvoltából ismét beszállhatunk a száguldó cirkuszba, még ha csak virtuálisan is. Az F1 2012 pár újdonsággal és a korábban már megismert elemek további finomításával igyekszik meghódítani a versenyszéria szerelmeseit.F1 2012 Előzetes (HD)Első ránézésre minden maradt a régiben, de megnyugtatok mindenkit, a srácok idén is igyekezni fognak. Kapásból kapunk 2 új játékmódot: az egyik egy továbbfejlesztett tréning rész, ahol egy zöldfülű pilótát kell eljuttatnunk a csúcsra (nem rosszra gondolni:)), míg a másikban különböző kihívásoknak kell megfelelnünk, méghozzá a világbajnokok ellen.
A látvány nagyjából maradt a tavalyi, akárcsak a fizika, de mindegyiket tovább csiszolták, polírozták, így a veteránok is találnak majd benne pár újdonságot. Az időjárási rendszer is megújul és a sokak által kifogásolt büntetési rendszert is továbbgondolták.


F1 2012 (a kép nagyítható)

F1 2012 (a kép nagyítható)


Az F1 2012 megjelenése egyre csak közeledik, úgyhogy a rajongóknak már nem kell sokat várniuk a virtuális örömökre. Szerencsére a start előtt még egy demót is kapunk, így aki vacilál, az is megsasolhatja, hogy mire is számíthat. A felvezetőkör tehát megkezdődött, hamarosan a motorok is újra felbőgnek.


Címkék:  F1 2012, Codemasters, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>