Egész éves álmából felébred a Wii, végre itt a Skyward Sword

BelsoValtozas • 2011-10-27 13:40:55 • Rovat: Előzetes • Platform: Wii


Ritka az olyan sikertörténet, mint amit a Zelda sorozat produkált az elmúlt 25 évben. Ez idő alatt változtak a hardverek, változtak a trendek és felnőtt egy generáció – a Nintendo azonban mindig képes volt a csúcson tartani egyik legpatinásabb címét. A novemberben megjelenő Skyward Sword célja sem lehet más, mint a magasba törni. És ezt meg is teszi. Szó szerint.The Legend of Zelda - Skyward Sword előzetes (HD)Kalandjaink központi helyszíne ezúttal a fellegekben lebegő Skyloft városa, mely körül óriási madarak hátán szeljük az eget. A sorozat több részéhez hasonlóan itt is találkozunk alternatív helyszínnel, mely színvilágában teljesen más képet fest, s itt hősünk is sokkal kiszolgáltatottabbá válik. Az évek során a Zeldák védjegyévé vált felfedezés-harc-fejtörő „szent” hármas azonban alapjaiban nem változik – a fejlesztők ígérete szerint ezen elemek jobban összemosódnak majd, hogy egységesebb élményt kapjunk.
A játék technikailag is a csúcsot fogja képviselni: a grafika a maga színes dizájnjával és a részletességével egyszerűen mesés, amit lehetett, kihoztak a kis dobozból. Az irányítás teljes egészében a MotionPlus köré épül: a harc sokkal pontosabb és a felhők közötti suhanás is leheletfinoman követi majd csuklónk mozgását.


Skyward Sworld (a kép nagyítható)

Skyward Sworld (a kép nagyítható)


Böjtöltek az évben a Wii tulajdonosok, és nem szeretnék a Nintendo lelkébe taposni, de amit 2011-ben elénk rakott, nem ragyogta be az eget. Az új Zelda azonban szó szerint szárnyalni fog és a fellegek felé tör, minden bizonnyal pedig az öregedő konzolt is a magasba emeli – talán utoljára.

Köszönöm a figyelmet.

Puszi mindenkinek.


Címkék:  Zelda, Nintendo, Wii, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>