Borderlands 2 Előzetes - Képregénygyilok: Újratöltve

Mike • 2012-09-19 13:22:50 • Rovat: Előzetes


A 2009-ben betoppant Borderlands olyan átütő siker lett, hogy a rajongók szinte, kéz a kézben követelték a folytatás érkezését. A szokásos DLC-s körök lefutása után, a Gearbox bejelentette, hogy Pandora bolygóját nem hagyja veszni és a folytatásban még magasabbra emelik, az amúgy sem alacsonyan tengődő lécet.Borderlands 2 Előzetes (HD)A Borderlands 2-t elnézve, a bevált recepten ne változtass, csak csiszold, mint állat felfogás lehet a nyomatékos, mivel az eddig bevált dolgok mind megmaradnak, csak épp mindenből szebbet, többet és jobbat kapunk. Számok terén már az első rész sem volt kismiska, de ami a folytatásban vár ránk, arra bizony jobb felkészülni.
A fejlesztők orrba-szájba nyomatják nekünk a "Bazillion" szót, ami nem is meglepő, mivel a terep, a játékidő és a szörnyek felhozatala mellett, a felszedhető cumók tárháza is jelentősen kibővült. A fegyverek terén már az előd is jól teljesített, de a Borderlands 2-ben valóban nehéz lesz két ugyanolyan ólom-, vagy lézerszórót találni. A változatosság gyönyörködtet.


Borderlands 2 (a kép nagyítható)

Borderlands 2 (a kép nagyítható)


Szerencsére már nem kell sokat aludni a Borderlands 2-ért és az infók alapján megéri várni rá. Aki imádta az első részt - velem egyetemben -, arra rengeteg orgazmus közeli állapot vár, úgyhogy jobb előre bekészíteni egy adag zsepit, hintőport és ragasztószalagot, nehogy meglepetés érjen minket. Pandora újra kitárja a kapuit, találkozunk a harcmezőn. Sziasztok.


Címkék:  Borderlands 2, 2K Games, Gearbox Software, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>