Fifa 13 Előzetes - Újra kezdődik az EA-féle fociszezon

Mike • 2012-09-21 19:57:36 • Rovat: Előzetes


Természetesen ebben az évben sem maradunk Fifa nélkül és biztosan állíthatjuk, a 13-as rész sem tűnik rossznak, sőt. Az eddig bevált cuccok mind megmaradtak, de akad pár olyan újdonság is, amire még a veteránoknak is felcsillanhat a szemük. Új fizika és ütközések, módok és csupa fieszta. Ez a Fifa 13.Fifa 13 Előzetes (HD)Idén tehát újra összecsapnak a japán fejlesztők és az EA munkatársai, hogy megvívják harcukat a virtuális focirajongók kegyeiért. Bár egy ideig a PES sorozat számított a favoritnak, de pár évvel ezelőtt a Fifa visszaragadta a stafétabotot és ahogy elnézzük a helyzetet, ez most sem fog változni.
Számos elemete a végletekig políroztak azért, hogy mi, játékosok, a legvalósághűbb élményt kapjuk meg a fotelben ülve. Természetesen az ellen gógyija sem maradt érintetlen, aminek hála bizony egy-kétszer biztos megizzadunk, még a gép ellen is. Az online szekció pedig más tészta, oda már tényleg kell a rutin.


Fifa 13 (a kép nagyítható)

Fifa 13 (a kép nagyítható)


Az már az előzetesünkből is kitűnik, hogy az EA-nél nem töltötték vakációval az elmúlt évet és bizony számos érdekességet és újdonságot építettek be a már ismert alapok közé. Aki imádja a sorozatot, az valószínűleg most sem fog csalódni, de a megújított gyakorlómódnak köszönhetően talán pár új rajongót is szereznek majd.


Címkék:  Fifa 13, EA Sports, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>