Dead or Alive 5 Előzetes - Bikinis csajbunyó a legjavából

Mike • 2012-09-25 23:46:15 • Rovat: Előzetes


A verekedős műfaj virágkorát éljük, hiszen egymás után érkeznek a nagy nevek, vagy épp a mostanság oly divatossá vált crossoverek. A Tecmo Koei is gondolt egy nagyot és feltámasztotta a már jó ideje szunnyadó Dead or Alive sorozatot, hogy a szexis csajokkal és a halálos pofonokkal új színt vigyen a bunyóba.Dead or Alive 5 Előzetes (HD)Gondolom az igazi rajongóknak nem kell bemutatni a Dead or Alive sorozatot, hiszen a bikinis csajok és a kombók összefűzése egészen biztos, hogy mély nyomokat hagytak a veteránokban. A már jól ismert elemek ezúttal sem hiányozhatnak, de azért a felhozatal bővelkedik pár újdonságban is. Lássuk hát, miből élünk.
A harcrendszer maradt a régi, de a pályák terén már több változás is történt. Bár már a korábbi részekbe is rombolhattuk a környezetet, ami egy-egy nagyobb csata után úgy festett, mint egy atomrobbanás helyszíne, mostantól azonban már az ellen hp-ja is megsínyli a lakberendezési hajlamunkat.


Dead or Alive 5 (a kép nagyítható)

Dead or Alive 5 (a kép nagyítható)


A Dead or Alive 5 nem ígér sokat, de amit igen, azt maximálisan hozza: szexi csajok, hatalmas kombók és rengeteg karakter. Aki vevő az ilyen stílusra és már belefáradt a Tekken-be, vagy épp a Street Fighter-be, annak érdemes lesz ránézni megjelenés után, hátha rabul ejti a körítés, na meg persze a verekedés.


Címkék:  Dead or Alive 5, Tecmo Koei, Team Ninja, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>