Rocksmith Előzetes - Csapjunk a húrok közé

Mike • 2012-09-26 20:12:30 • Rovat: Előzetes


A ritmusjátékok korszaka már leáldozóban van, hiszen csak elvétve kapunk párat, amik rendszerint a már kikövezett út mentén haladnak. A sok Hero játék fénye kezd halványulni, de a szürkületben egy újabb trónkövetelő sziluettje tűnik fel. Ez a Rocksmith, ami valódi gitárral igyekszik belopni magát a szívünkbe.Rocksmith Előzetes (HD)Én annak idején rendesen gyűrtem a Guitar Hero-kat, de közben mindig arra gondoltam, hogy micsoda nagy kunszt lenne, ha ezt egy valódi gitárral is sikerülne lepengetnem. Az óhajom úgy tűnik meghallgattatott, hiszen a Rocksmith tartalmazza mindazt, amit az Activision játéka kihagyott. És itt bizony nincs helye műanyagnak.
A játék struktúrája teljesen megegyezik a konkurenciáéval, bár itt mintha kevesebb szerepet osztottak volna a poénkodásnak és a bugyuta történetnek. A legfőbb célunk játszva tanulni és a rengeteg szintnek, valamint beállítási lehetőségnek köszönhetően ez az elcsépelt kifejezés itt valódi értelmet nyer.


Rocksmith (a kép nagyítható)

Rocksmith (a kép nagyítható)


Azok a mázlista amcsik már jó ideje pengethetik a cuccost a monitor előtt, de szerencsére már nekünk sem kell rá sokat várnunk. Aki imádta a Guitar Hero-kat - mint én - annak garantált a szórakozás, a szomszédok meg majd valahogy elviselik a hajnalig tartó "próbákat". Nincs is más hátra, mint a Rock 'n' Roll!


Címkék:  Rocksmith, Ubisoft, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>