Resident Evil 6 Előzetes - A zombik már a spájzban vannak

Mike • 2012-10-01 11:31:23 • Rovat: Előzetes


A Resident Evil sorozat messzire nyúlik vissza és sajnos a minőséget sem a tegnapi részben kell keresni. Miután az Operation Raccoon City meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült, a Capcom visszatért a jól bevált zsánerhez és a sorozat legújabb, szám szerint 6-ik részével igyekszik lenyűgözni minket.Resident Evil 6 Előzetes (HD)Hamarosan tehát érkezik a Resident Evil 6, amivel a kiadó szeretné visszaállítani a sorozat régi dicsfényét és az előzetes infók alapján, erre meg is van az esély. Az akciót kedvelők és a borzongani vágyók között ügyesen lavírozva próbálják bebizonyítani nekünk: az apokalipszis után is van remény.
A játékban több kampány is helyet kap, amelyek más és más műfajokba kóstolnak bele. Szerencsére ez azért is jó ötlet, mivel a szavatosság jelentősen megnő, arról nem is beszélve, hogy ha letudtuk a kötelező köröket, akkor magát, a bájos Ada Wong-ot is irányítóvégre kaphatjuk.


Resident Evil 6 (a kép nagyítható)

Resident Evil 6 (a kép nagyítható)


A Resident Evil tehát hamarosan ismét ránk szabadítja a zombikat és bizony nincs menekvés. Aki a sorozat eddigi részeit szerette, az most sem fog csalódni, ahogy azok sem, akik inkább a régebbi részek hangulatát keresik az új epizódban. Nincs is más hátra, mint felkészülni és várni a reményt.


Címkék:  Resident Evil 6, Capcom, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>