NBA 2K13 Előzetes - Zsákolj, ha tudsz!

Mike • 2012-10-01 15:25:12 • Rovat: Előzetes


Hamarosan érkezik a 2K Sports legújabb kosárlabdajátéka és bár az előzetesek úgy szóltak, hogy idén az EA Sports is a porondra lép, ezúttal is egyedül kénytelen lenyűgözni az NBA fanokat. A Live sorozat tehát újra távol marad a stadionoktól, de azért nem kell félni, a 2K13 is elég jónak ígérkezik.NBA 2K13 Előzetes (HD)A széria évről-évre javuló tendenciát mutat és ez szerencsére most sem tűnik úgy, hogy ez megváltozna. A szokásos grafikai tuning mellett, számos újdonságot és finomhangolást köszönthetünk a 13-as részben, amikkel a fejlesztők igyekeztek még élethűbbé varázsolni a játékot.
A videóban említett skillek közötti babrálás pont ellenkezik az élethűséggel, de ha ettől eltekintünk, akkor valóban remek húzásnak ígérkezik. Talán így nemcsak mindig Lebron James, vagy épp Dwayne Wade fogja tunkolni a lasztit és pár ifjonti tehetség is feltűnhet majd a nagyok árnyékában.


NBA 2K13 (a kép nagyítható)

NBA 2K13 (a kép nagyítható)


Kicsit olyan érzése van az embernek, mintha az EA Sports azért lépett vissza, mert meglátta a konkurenciát és inkább meglengették a fehér zászlót. Bárhogy is legyen, az NBA 2K13 igyekszik magasra tenni a lécet, oda, ahol már az igazi zsákolóbajnokok sem érik el, akárhogy is nyújtózkodnak.


Címkék:  NBA 2K13, 2K Sports, Visual Concepts, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>