Of Orcs and Men Előzetes - A kiwifagyi visszanyal

Mike • 2012-10-08 23:59:34 • Rovat: Előzetes


Sokan rajonganak az orkokért és a goblinokért, de eddig igen ritkán huppanhattuk a bőrükbe, legalábbis ami a single játékokat illeti. A Cyanide szakít a hagyományokkal, mivel legújabb akci-RPG-jükben őket teszi meg főszereplőnek, míg a jól ismert embereket a tápláléklánc legaljára tereli le.Of Orcs and Men Előzetes (HD)Az Of Orcs and Men tehát igen különös receptet követ, ami ugyanakkor remek ötlet, hiszen mindig az emberek a jók, míg a zöldek a gonoszak. A 3 méteres monstrum és a kis goblin haverja előtt azonban számos kaland áll, mivel az ellen nem feltett kezekkel rohan a halálba, sokan vannak és még szívósak is.
Szerencsére minket sem kell majd félteni, mert míg marcona orkunk a suhintások és az élőpajzs nagymestere, addig hű goblinunk az álcásában élheti ki kreativítását. Nagyobb testvérünk néha nagyobb fokozatba kapcsol, de ilyenkor jobb ha nem tartózkodunk a közelében, mivel nem néz se barátot, se ellent, csak üt, ver és vág.


Of Orcs and Men (a kép nagyítható)

Of Orcs and Men (a kép nagyítható)


Formabontó alkotásnak ígérkezik az Of Orcs and Men, ahol végre a horda oldalán is bizonyíthatjuk rátermettségünket. A kétfajta harcmodor, a számos skill és fejlődési út egész biztosan leköt egy darabig, úgyhogy garantáltan hosszú kalandban lehet részünk. Figyelem, hamarosan kezdődhet a törlesztés!


Címkék:  Of Orcs and Men, Focus Home Interactive, Cyanide, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>