XCOM Enemy Unknown Előzetes - A függetlenség napja

Mike • 2012-10-09 21:58:16 • Rovat: Előzetes


Gondolom a veterán űrlényírtóknak nem kell bemutatnom az XCOM sorozatot, amiben egy különleges csapat vezetőjeként kell kiebrudalni a dögöket a planétánkról. Az első és sokak szerint eddig legjobb rész, az Enemy Unknown megérett a tuningra és szerencsére a fejlesztők nem végeznek félmunkát.XCOM Enemy Unknown Előzetes (HD)Az XCOM Enemy Unknown a nagy öreg alapjait megtartva és pár dologgal kiegészítve lép az invázió sújtotta föld felszínére, hogy számos harcon és rengeteg fejlesztésen keresztül megmentsük szeretett bolygónkat. Dolgunk bizony nem kevés, hiszen az egész csapat irányítása a nyakunkba szakad, ráadásként pedig még a kutatásokat is nekünk kell felügyelnünk.
Az előd összetettsége tehát itt is tetten érhető, úgyhogy a rajongók megnyugodhatnak, nem lett egyszerűbb az életben maradás. Újdonságként kapunk fedezékeket és magaslatokat, de mostantól már a bakáink is fejlődnek, úgyhogy igazi kis mini-RPG-t kapunk a játékon belül.


XCOM Enemy Unknown (a kép nagyítható)

XCOM Enemy Unknown (a kép nagyítható)


Az XCOM Enemy Unknown igazi kis gyöngyszemnek ígérkezik a taktikai műfajon belül, amiben mind a veteránok, mind pedig a zöldfülű kadétok megtalálhatják a számításaikat. Azért nem árt felkészülni, mert a nehézség ezúttal is a plafont verdesi, úgyhogy aki arra számít, hogy percek alatt átrohan az egészen, az bizony hamar megszívja. Az űrlények már a spájzban vannak!


Címkék:  XCOM Enemy Unknown, Firaxis Games, 2K Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>