LEGO Lord of the Rings Előzetes - Egy kocka mind fölött

Mike • 2012-10-23 13:39:52 • Rovat: Előzetes


Lassan már nem lesz olyan sikercím, amiből nem készül Lego sorozat, hiszen a Batman, a Karib-tenger kalózai és még megannyi feldolgozás után, most a Gyűrűk Ura teljes 3 kötete is megkapja a maga kis építőkockáit. Az alapok változatlanok maradtak, de a Lego Batman 2-vel elindult új irány is fejlődik, finomodik.LEGO Lord of the Rings Előzetes (HD)Az előző részek kellemes színfoltjai mind megmaradtak, így újra számos gyűjtögetni való esik az utunkba és ezeket ezúttal sem fogjuk tudni összegyűjteni elsőre, úgyhogy a számos megnyitott karakterrel ismét vissza-vissza kell néznünk egy-egy helyszínre, ha nem akarjuk magunkat megfosztani a maximális élvezettől.
Az előző Legos játékhoz hasonlóan most is hatalmas nyitott tereken mozoghatunk, amik ezúttal már jóval több élettel lesznek megtöltve, így talán kevésbé fog unalomba fulladni a császkálás. Újdonság az inventory megjelenése, ami mindenképp jó ötlet, hiszen ki ne szeretné ruházgatni kedvenc kis hőseit.


LEGO Lord of the Rings (a kép nagyítható)

LEGO Lord of the Rings (a kép nagyítható)


A fentiekből is kitűnik, hogy a Lego Lord of the Rings egy remek játéknak ígérkezik, amit nemcsak a fiatalabbak játszhatnak önfeledten. Nincs is más hátra, mint hogy bekészítsük a kaját, elővegyük a tartalék kontrollert, szóljunk a haveroknak és indulhat is az egy gyűrű mind fölött. Hamarosan..


Címkék:  LEGO Lord of the Rings, Traveler's Tales, Warner Bros., Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>