Assassins Creed 3: Liberation Előzetes - A kis tűzről pattant

Mike • 2012-10-24 14:44:26 • Rovat: Előzetes


A PS Vitások eddig nem voltak igazán elkényeztetve, hiszen kis konzoljukra pár igazán jó címnél több nem jelent meg. Szerencsére ennek most vége, hiszen hamarosan beindul a dömping, aminek egyik jeles képviselője lesz az Assassin's Creed 3: Liberation, amiben egy orgyilkos kisasszony bőrébe bújhatunk bele.Assassin's Creed 3: Liberation Előzetes (HD)Igen, nem olvastátok félre, a sorozat történetében először egy hölgyeményt irányítunk, bár arról még sok infónk nincs, hogy miként kapcsolódik Desmond történetéhez, de az biztos, hogy nem a szomszéd néni egyik ükunokája. Ha harcról, gyilkolásról és hatalmas magasságokból való leugrásokról van szó őt sem kell félteni, úgyhogy mindenki megnyugodhat.
A PS Vitás verzió több mindenben is el fog térni a nagykonzolokra érkező változattól, amiben talán az irányítás lesz a legszembetűnőbb. Természetesen tapogathatjuk a képernyőt és simogathatjuk a hátulját, de más dolgokon is érződik a mini effektus. A játék kevésbé lesz grandiózus és az ellenfelek száma sem fogja az eget verdesni, cserébe azonban a terület hatalmas és a lehetőségeink sem zsugorodtak össze.


Assassin's Creed 3: Liberation (a kép nagyítható)

Assassin's Creed 3: Liberation (a kép nagyítható)


Az Assassin's Creed 3: Liberation szinte biztos, hogy fellendíti majd a konzol eladásait, ami eddig nem büszkélkedhetett túl sok jóval. A kellően hosszú, nagyjából 15 órás történet mellett kapunk még multit is, úgyhogy aki komoly szórakozásra vágyik két megálló között, annak tökéletes választás lehet a kisasszony kalandja.


Címkék:  Assassin's Creed 3: Liberation, Ubisoft, Ubisoft Sofia, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>