WWE 13 Előzetes - Best in the World

Mike • 2012-10-25 13:36:13 • Rovat: Előzetes


A pankráció Amerikában mindig is rengeteg embert mozgatott meg, de lassan már idehaza is egyre többen rajonganak érte. Személy szerint én is alig várom a közvetítések eljövetelét, úgyhogy nem csoda, hogy a játékfeldolgozásra is jobban odafigyelek az átlagnál. Lássuk, mit ígér nekünk az idei WWE.WWE 13 Előzetes (HD)Természetesen az egész játék valódi licencek alapján készült, így nem meglepő, hogy a pankrátorok arcukat, sőt még hangjukat is adták az egész murihoz. Szerencsére az eddig megismert jó dolgok mind megmaradtak és további újdonságokkal bővülnek, így a tavalyi fanok is találhatnak pár változást.
A rengeteg mostani pankrátor mellett igazi nagyágyúk is visszatérnek a ringbe, hogy egy-egy harcon keresztül őket is irányításunk alá vehessük. Persze kedvencünkkel is a csúcsra juthatunk, de akár saját verőgépet is kreálhatunk, akivel aztán meg sem állunk a csúcsig.


WWE 13 (a kép nagyítható)

WWE 13 (a kép nagyítható)


Mint láthatjátok, a WWE 13 ezúttal is hozza a sorozat által megteremtett színvonalat, úgyhogy a sportág rajongói most is mosolyogva vethetik bele magukat a küzdelmekbe. Személy szerint már alig várom, hogy a Miz-zel mindenkit szétcsapjak és egyszerre birtokoljam az összes övet. Awesome!


Címkék:  WWE 13, THQ, Yuke's, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>