Halo 4 Előzetes - Master Chief visszatér

Mike • 2012-10-26 12:38:09 • Rovat: Előzetes


Azt hiszem kétségkívül állíthatjuk, hogy az idei év egyik leginkább várt folytatása Connor kalandjai mellett, a Microsoft zászlóshajója, a Halo 4. A csak Xbox-ra megjelenő sorozat korábbi részeivel már több millió rajongóval büszkélkedhet, lássuk hát, ezúttal mivel igyekeznek növelni a számukat.Halo 4 Előzetes (HD)Talán a Halo sorozatot senkinek sem kell bemutatnom, hiszen ez az a sorozat, ami miatt mindenki szeretne egy kis Xbox-ot a nappalijába. Hamarosan már a negyedik epizódot nyüstölhetjük, de előtte nézzük is meg, milyen újdonságokkal várnak minket a 343 Industries fejlesztői.
A számos új fegyver valamint ellenség mellett a gép is okosodni fog, úgyhogy aki belekezd a kampányba, nyugodtan felkészülhet egy kis ellenállásra. A multi is igyekszik hozni a már jól megszokott színvonalat: pörgős akció, járművek és persze fejlődés szabadon. Új játékmódok is a rendelkezéseinkre állnak majd, ráadásul pár perc alatt akár egy új küzdőteret is létrehozhatunk, ahol aztán ismét belevethetjük magunkat a csatákba.


Halo 4 (a kép nagyítható)

Halo 4 (a kép nagyítható)


A Halo 4 folytatja az elődök hagyományait és a remeknek ígérkező kampány mellett egy ugyancsak kellemes multis szórakozást is ígér mindennel megspékelve. A játék egyébként 2 DVD-n jelenik meg, úgyhogy a tartalomra már tuti nem lehet panasz, a többi pedig majd a megjelenést követően kiderül. Addig is sziasztok.


Címkék:  Halo 4, Microsoft, 343 Industries, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>