Assassins Creed III Előzetes - Connor krónikái

Mike • 2012-10-26 19:44:17 • Rovat: Előzetes


Már csak párat kell aludni és újra örülhetünk egy Assassin's Creed-nek, ezúttal azonban Ezio helyett egy új főhős kalandjaiba kukkanthatunk bele, méghozzá a függetlenségi háború idején. Connor legalább olyan kemény arc lesz, mint az előd, ráadásul Desmond is visszatér egy utolsó kaland erejéig. Utolsó?Assassin's Creed III Előzetes (HD)Nos igen, a fejlesztők azt ígérik, hogy Desmond története véget ér a harmadik résszel, de egyúttal egy új széria alapjait is lefektetik vele, de a részletek természetesen csak a megjelenés után derülnek ki. Addig is örüljünk Connor-nak, a félvér indiánnak, aki tomahawk-kal a kezében és lőfegyverekkel megtámogatva szedi áldozatait.
Míg az elődökben inkább csak kiegészítő szerepet töltöttek be a különböző lőfegyverek, addig a függetlenségi háború idején szinte már mindenki rendelkezett egy-egy muskétával. Természetesen mi is használhatjuk majd eme gyilkolóeszközöket, de a lassú újratöltés és a kissé túlerőben lévő ellenfelek miatt, hamar rákényszerülünk az intim szférában történő kaszabolásra.


Assassin's Creed III (a kép nagyítható)

Assassin's Creed III (a kép nagyítható)


Altair és Ezio tehát a múlté, de Desmond tarsolyában, illetve múltjában bőven akad még akció, leginkább Connor-nak köszönhetően. Úgy érzem, hogy aki eddig imádta a sorozatot, az most sem csalódhat majd, de aki új belépő, annak is érdemes rávetni egy pillantást, ebből ugyanis nem érdemes kimaradni.


Címkék:  Assassin's Creed III, Ubisoft, Ubisoft Montreal, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>