Need for Speed: Most Wanted Előzetes - Black List

Mike • 2012-10-26 20:04:11 • Rovat: Előzetes


A Criterion már jó párszor bizonyított az autós játékok műfajában, ezért nyugodt szívvel bízták rájuk a Most Wanted újragondolt verzióját, amivel számos rajongó kérésnek igyekeznek megfelelni. Bár tuning nem lesz és a Burnout-os vonal is felismerhető, a zsaruk visszatérnek, hogy újra borsot törjenek az orrunk alá.Need for Speed: Most Wanted Előzetes (HD)Nos igen, a tuningolási lehetőség kimarad, hiszen csak az autók színébe lesz beleszólásunk, illetve pár megszerezhető kinézetet változtathatunk a kocsijainkon. Ez sok játékosnál kiverheti a biztosítékot, hiszen ez főbenjáró bűn, de azért a Criterion igyekszik kompenzálni, mégpedig a rengeteg fajta autóval, amiket akár versenyek nélkül is megszerezhetünk.
A járművek ugyanis a városban vannak eldugva és ha megtaláljuk őket, örökre velünk maradnak. Azért nem kell félni, versenyek is lesznek, de a legnagyobb durranásnak mindenképp az online szekció ígérkezik, ahol akár együtt is autózhatunk mindenféle kötöttségek nélkül, miközben egymást, vagy épp a zsernyákokat szívatjuk.


Need for Speed: Most Wanted (a kép nagyítható)

Need for Speed: Most Wanted (a kép nagyítható)


Aki szereti a Criterion munkásságát, az nyugodtan fejest ugorhat az újragondolt Most Wanted-be is, egészen biztos, hogy nem fog csalódni. A fanyalgók pedig szintén tegyenek vele egy próbát, hátha a kezdeti ellenszenv mosolygásba, vagy épp örömkönnyekbe csap át, de azt ne feledjük, ez már kicsit más, mint az előd volt.


Címkék:  Need for Speed: Most Wanted, Electronic Arts, Criterion Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>