PlayStation All-Stars Battle Royal BETA Előzetes

Mike • 2012-11-05 11:03:00 • Rovat: Előzetes


Belekukkantottunk a PlayStation All-Stars Battle Royal bétájába, amiben 6 karakterrel csapkodhatjuk egymást 2 pályán keresztül, úgyhogy akár még messzemenő következtetéseket is levonhatunk belőle. A játékmenet könnyed, bár néha igencsak kaotikussá válhat, ha mindenki egyszerre tolja be az extráját.PlayStation All-Stars Battle Royal BETA Előzetes (HD)Érdemes a training móddal kezdeni az ismerkedést, mert ugyan a mozdulatokat könnyedén elsajátíthatjuk, jobb ezek gyakorlását nem az éles menetekre bízni. Miután megvoltunk ezzel és leróttuk a kötelező köröket, irány a karakterláda, ahol választunk és már benne is vagyunk a csata sűrűjében.
A játékmenet egyszerű, mint egy faék, hiszen 4-en rongyolunk egy pályán és az nyer, aki a legtöbbet húzza be a gyilkos frag-ekből. Időnként az elénk táruló háttér is szolgáltat majd meglepetéseket, de nekünk is szorgoskodni kell, ügyesen taktikázva, speciális képességeinket jól elnyomva kell a trónra ülnünk, mert ha tudatlan módjára püfföljük a gombokat, akkor könnyedén a fűbe haraphatunk.


PlayStation All-Stars Battle Royal BETA (a kép nagyítható)

PlayStation All-Stars Battle Royal BETA (a kép nagyítható)


Egyelőre nincs sok pálya és karakter, de a béta lényege nem is ez, hanem hogy kipróbálják a dolgot és meghozzák a kedvünket egy kis csihi-puhihoz. Azt hiszem, nyugodtan elmondhatjuk, ez sikerült is, de azért reméljük, hogy a megjelenést követően jóval több lehetőségünk nyílik majd, mert ez az árkád csapkodás könnyedén unalmassá válhat.


Címkék:  PlayStation All-Stars Battle Royal, Beta, Sony, Bemutató


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>