Call of Duty - Black Ops - Declassified Előzetes - A kistestvér

Mike • 2012-11-08 08:29:22 • Rovat: Előzetes


A Call of Duty széria ezúttal már nemcsak a nagykonzolokon igyekszik learatni a babérokat, hanem egy kicsit kisebb, illetve kevesebb kivitelben ugyan, de a Sony kézi masináján is tiszteletét teszi őkelme. Azért senki ne várjon tőle egy agyrobbantó, egyedülálló élményt, de a fejlesztőknek nem is ez a célja.Call of Duty - Black Ops - Declassified Előzetes (HD)Bár a Declassified számok tükrében nem nyújt annyit, mint a nagytestvér, ez senkit ne tévesszen meg, mivel a Nihilistic-es srácok mindent igyekeztek kihozni a masinából. Lesz itt nekünk kampány és Zombies mód is, igaz más névvel és ellenfelekkel, de ez akkor is több, mint a semmi nemde?
A fejlesztők a saját bevallásuk szerint is inkább a multis örömökre fókuszáltak. 4 a 4 ellen nyomulhatunk majd egymással, miközben nyitjuk ki a szinteket és cuccokat, sőt, idővel még perkeknek is örülhetünk.


Call of Duty - Black Ops - Declassified (a kép nagyítható)

Call of Duty - Black Ops - Declassified (a kép nagyítható)


Úgy érzem, hogy a Sony-nál joggal örvendhetnek a Declassified miatt, hiszen az eddigi, kissé gyér eladási számokat nagyban megdobhatja a lövölde, főleg, ha még egy kisebb bundle csomaggal is meglepnek minket. Igazi Call of Duty hangulat, csak épp kicsiben.


Címkék:  Call of Duty - Black Ops - Declassified, Activision, Nihilistic Software, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>