Call of Duty - Black Ops 2 Előzetes - A jövő most kezdődik

Mike • 2012-11-08 13:23:15 • Rovat: Előzetes


Az Activision idén sem hagyja pihenni a Call of Duty szériát, amire minden oka meg is van, hiszen évről-évre folyamatosan szállítják az eladási rekordokat a különböző részek. Nem kell jósnak lenni, hogy tudjuk, ez a Black Ops 2 esetében sem lesz másként, de most mintha a fejlesztők is unnák a banánt: újítást ígérnek.Call of Duty - Black Ops 2 Előzetes (HD)Na, azért drasztikus dolgokra senki ne számítson, de az eddig ismert elemeket igyekeznek rendesen megcsavarni, ami kétélű fegyver. A veteránok nem tudom mit fognak szólni a dologhoz, de nekünk tetszik, végre kicsit mást is kapunk, mint mondjuk tavalyelőtt.
A kampányban több lehetőségünk lesz, mint korábban, de hosszú és választásokkal tarkított akcióra senki ne számítson. A zombik ezúttal sokkal nagyobb szerepet kapnak majd, de a lényeg még mindig a multi, ami hozza a szokásos dolgokat, csak épp a jövőben. Ez a rendszer is kicsit más lesz, hiszen mostantól kezdve fix pontokból válogathatunk magunknak felszereléseket, úgyhogy talán a taktikai érzékünk is előkerülhet néha.


Call of Duty - Black Ops 2 (a kép nagyítható)

Call of Duty - Black Ops 2 (a kép nagyítható)


Valami mozog a Call of Duty állóvizében, ami lehet jó dolog is, de az sincs kizárva, hogy csak egy beszpottolt döglött hal. Az újítások elsőre jónak tűnnek és talán még elég is akad belőlük, de hogy valóban jók lesznek-e, azt csakis a játékosok dönthetik el. A Black Ops 2 tehát igyekszik valami új ízt is belecsempészni a már ismert receptbe, reméljük, sikerül is neki.


Címkék:  Call of Duty - Black Ops 2, Activision, Treyarch, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>