Wonderbook - Book of Spells Előzetes - Virtuális mesekönyv

Mike • 2012-11-08 19:10:28 • Rovat: Előzetes


Hamarosan megérkezik a Sony legújabb ketyeréje, a Wonderbook, ami leginkább a gyermeki lélekkel ellátott játékosokat célozza meg, majd egy ügyes mozdulattal el is varázsolja őket. A kis könyvecske egy mesevilágba kalauzol el minket, amiben mi lehetünk a főszereplők, miközben a dolgok a szemünk előtt elevenednek meg.Wonderbook - Book of Spells Előzetes (HD)A PlayStation a saját kis kamerájának segítségével jeleníti meg a dolgokat körülöttünk, miközben mi a PS Move-val hadonászunk jobbra-balra és imádkozunk, hogy a rendszer felismerje a mozdulatokat. Így elsőre egész jól működik a dolog, bár biztos, hogy szokni kell.
Szerencsére játékok terén sem szűkölködünk és bár ezek a címek rendszerint a gyermekek kezébe is könnyedén odaadhatóak, azért a műfajok között van egy kis eltérés. Videónkban is említünk pár érdekes címet, de később még több is várható, úgyhogy idővel egész szép kis listát köszönthetünk az új ketyerénken.


Wonderbook - Book of Spells (a kép nagyítható)

Wonderbook - Book of Spells (a kép nagyítható)


A Wonderbook a kezdeti kétkedést szépen lassan kíváncsisággá varázsolta át, ami nem is csoda, elvégre ért a mágiához. Így elsőre egész jónak tűnik és lehet, hogy meg is találtuk az idei év egyik sláger ajándékát a fa alá? Hamarosan kiderül, addig is tessék készülni a hadonászásra, vagdalkozásra.


Címkék:  Wonderbook - Book of Spells, Sony London Studio, SonyCEE, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>