Epic Mickey 2 - The Power of Two Előzetes - Dupla erővel

Mike • 2012-11-11 16:54:01 • Rovat: Előzetes


Úgy tűnik, hogy Miki egér sikere töretlen, hiszen a rajzfilmeket mindenki szereti, ráadásul a 2010-es Epic Mickey is rendesen kasszírozta befelé az elismeréseket. Ez utóbbi a virtuális világban egyet jelent a folytatás létrejöttével, amire nem is kell már olyan sokat várnunk, sőt, ezúttal nem egyedül vágunk neki a kalandnak.Epic Mickey 2 - The Power of Two Előzetes (HD)A játék alapjai nem változtak, ezúttal is megy az ugra-bugra, de most már nem egyedül kell végigvinnünk a pályákat, mivel új haverunk, Oswald nyúl is állandóan a rendelkezésünkre áll. Alapból a masina felel a mozdulataiért, de szerencsére kooperatív módra is lehetőségünk nyílik, akár otthon, akár online.
Ezenkívül igazi újdonságként hathat a sokkal szebb és részletgazdagabb grafika, na meg persze az, hogy a korábban bejelentett konzolos exkluzivitás a múlté, Miki egér epikus kalandjainak folytatás most már a PC-seket sem kerül el. Nem is baj, hiszen őt egérrel irányítani lesz az igazi.


Epic Mickey 2 - The Power of Two (a kép nagyítható)

Epic Mickey 2 - The Power of Two (a kép nagyítható)


Mint látható, az aranyos mesés megvalósítás maradt és megnyugodhatunk, most sem az akción lesz a hangsúly. Igazi ügyességi platformjátékkal lesz dolgunk, amiben néha még az agytekervényeinket is próbára teszik. A megjelenés nincs már messze, addig pedig tessék gyakorolgatni a festegetést.


Címkék:  Epic Mickey 2 - The Power of Two, Disney, Junction Point Studios, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>