Hitman: Absolution Előzetes - A 47-es visszatér

Mike • 2012-11-14 01:01:35 • Rovat: Előzetes


Mindenki kedvenc 47-ese eddig jól megérdemelt pihenését töltötte, de a sorozat rajongói megnyugodhatnak, hamarosan vége a szünetnek és már indulhatunk is fojtogatni egy kicsit. Az Absolution leginkább a korábbi elemek finomításával igyekszik a kedvünkbe járni és meg kell hagyni, jó úton halad a kis kopasz.Hitman: Absolution Előzetes (HD)Azért nem kell megijedni, akad a játékban újdonság is, de ezek leginkább még életszerűbbé, valóságosabbá teszik az egyes misszióinkat. Cselekedeteink most már jóval nagyobb hatást gyakorolnak a nézőközönségünkre, úgyhogy minden lépést alaposan meg kell gondolnunk, nehogy aztán egy elfuserált gyilkossági kísérlet miatt a nyakunkba szakadjon az egész bagázs.
A pályák minden korábbinál nagyobbak lesznek, ráadásul különböző régiókra lesznek bontva, ahol az újdonságként ható checkpoint mentési rendszerrel kell életben maradnunk. Szerencsére egy-egy célpont fűbeharapása után az adott helyről folytathatjuk újra és újra, de jobb észben tartani: ha egy őr jobbra ment az imént, nem biztos, hogy ez legközelebb is így történik.


Hitman: Absolution (a kép nagyítható)

Hitman: Absolution (a kép nagyítható)


A karácsony előtti felhozatal egyik kiemelkedő alkotása lehet a Hitman: Absolution, ami igyekszik megtartani az elődök remek tulajdonságait, de nem fél egy kis újdonságot csempészni a zongorahúrok közé. Az IO Interactive nagyon jó úton halad, hogy az általuk teremtett sorozat egy újabb remek epizóddal bővüljön, amit vétek lenne kihagyni.


Címkék:  Hitman: Absolution, Square Enix, IO Interactive, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>